money-recive

Prisgaranti

Få ett kostnadsförslag på solceller redan idag. Vi har alltid prisgaranti mot övriga aktörer.

heart

Trygghetsgaranti

Vi säkerställer trygga installationer med markandens ledande garantier.

receipt-item

Köp eller leasa er anläggning

Tillsammans tar vi fram en passade finansieringslösning för er anläggning.

Dra nytta av dynamiska elpriser och spara pengar när marknadspriserna är låga

Med ett rörligt timpris får du möjligheten att dra nytta av marknadens dynamik och ta del av låga elpriser när de inträffar. Genom att följa marknadsförändringarna kan du planera din elförbrukning och maximera dina besparingar. Oavsett om det är en solig dag eller en vindstilla natt, kan du ha förtroendet att du betalar för din el till konkurrenskraftiga priser. Sätt fart på din elbesparing och välj ett rörligt timprisavtal som ger dig flexibilitet, möjligheter och fördelar som kommer att lysa upp din ekonomi.

Läs mer om skillnaden
icon

Utnyttja kraften i solen och tjäna pengar samtidigt

Med vår innovativa lösning kan du dela din överskottsel från solpanelerna och få betalt för den, helt utan extra arbete. Det är ett enkelt och smidigt sätt att bidra till en ökad andel solenergi i energimixen samtidigt som du får en extra tillskott till din hushållskassa. Genom att dela din solkraft blir du en del av den gröna energiomställningen och hjälper till att minska koldioxidutsläppen. Låt solen lysa på ditt hem och på din ekonomi genom att dela din solkraft och dra nytta av dess fördelar.

Få en offert
icon

Upptäck solsam

house

För ditt hem

Upplev fördelarna med solpanelinstallation på ditt hem. Spara pengar och minska ditt koldioxidavtryck.

Läs mer
building

För ditt företag

Sänk företagets energikostnader och visa miljöengagemang med solceller. Ta första steget mot hållbar framtid nu och kontakta oss för mer info om investeringar i solceller.

Läs mer
buildings

För din BRF

Stärk er bostadsrättsförenings miljöprofil med solenergi. Investera i solpaneler för att sänka era gemensamma energikostnader och bidra till en mer hållbar framtid.

Läs mer

Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse. Läs mer om hur vi använder kakor.