Teamet

Vårt arbete har inte bara haft en positiv påverkan på miljön, utan har också skapat nya jobb och ekonomiska möjligheter i samhället. Teamet på Solsam har visat att det är möjligt att göra verklig skillnad när det gäller hållbarhet, och vår framgång är bevis på att investeringar i förnybar energi inte bara är rätt sak att göra, utan en självklarhet. Tillsammans för att hitta nya lösningar kan vi skapa en ljusare, renare och mer hållbar framtid för kommande generationer.

Kontakta oss för fri offert
icon

Hållbarhet & Paris 2030

Parisavtalet från 2015 är en överenskommelse mellan FN:s medlemsländer om att minska utsläppen av växthusgaser för att begränsa den globala uppvärmningen till högst 2°C över förindustriell nivå, med ett ambitionsmål på 1,5°C. I november 2016 ratificerades avtalet av fler än 100 länder, inklusive Sverige. Enligt avtalet ska varje land sätta upp egna nationella mål för att minska utsläppen av växthusgaser och regelbundet rapportera om sina framsteg. Parisavtalet är en viktig milstolpe i kampen mot klimatförändringarna och har fått stöd från många länder, organisationer och privatpersoner runtom i världen.

Kontakta oss för fri offert
icon

Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse. Läs mer om hur vi använder kakor.